20.08.2023

Samarbeidsavtale for mer bærekraftige byggeplasser

Provstrømspesialisten har inngått samarbeid med Eltrode AS om utleie av varmepumper for bygg- og anleggsplasser.

Det norske markedet for bærekraftige og energieffektive løsninger innen bygg og anlegg får et betydelig løft med det nyetablerte samarbeidet vi har inngått med Eltrode AS. Provstrømspesialisten, vil nå, via dette samarbeidet, kunne tilby teknologiledende varmepumper for oppvarming og tørking av byggeplasser.

«Dette partnerskapet representerer en viktig milepæl i retningen mot mer bærekraftige og utslippsfrie byggeprosesser, noe vi jobber veldig mot», sier Knut Arnestad, daglig leder i Provstrømspesialisten.

 

Leder an i utviklingen av utslippsfrie løsninger for byggeplasser

Eltrode AS har en lang historie med å lede an i utviklingen av utslippsfrie løsninger for byggeplasser. Med hovedkontor på Sundvollen i Hole Kommune, har selskapet etablert seg som en pioner innen utslippsfri byggvarme. De tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som dekker hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse av EL til byggeprosjekter. Eltrode AS har skapt et solid omdømme som en pålitelig leverandør med høy kvalitet og god kundeservice. De er kjent for å være teknologileder på området utslippsfri byggtørk og byggvarme, og tilbyr utleie, salg og leasing av utslippsfrie varmepumper.

Provstrømspesialisten AS, med hovedkontor og hovedlager i Oslo, har etablert seg som en totalleverandør av provisorisk byggestrøm til byggeprosjekter av ulik størrelse. Selskapet har erfaring med å levere byggestrøm raskt og effektivt over hele Østlandet. Deres engasjement for å støtte byggeprosjekter gjennom hele prosessen – fra planlegging/prosjektering til opp- og nedrigging gjør dem til en attraktiv partner. Selskapets nye satsningspunkt er å gjøre byggeplasser mer energieffektive, blant annet gjennom utleie av batteribanker, smartskap og solcelle, og nå også varmepumper, i samarbeid med Eltrode.

 

Bærekraft og erfaring

Samarbeidet mellom Eltrode AS og Provstrømspesialisten bringer sammen deres ekspertise og erfaring for å tilby en helhetlig løsning til byggebransjen. Ved å tilby teknologiledende utslippsfrie varmepumper for oppvarming og tørking av byggeplasser, adresserer de behovet for bærekraftige praksiser i byggeprosessen. Samtidig gir samarbeidet en unik mulighet for kundene å dra nytte av en omfattende støtte fra to pålitelige aktører som kan håndtere hele spekteret av deres behov.

Dette samarbeidet markerer en viktig milepæl for bærekraftige byggeprosesser. Med deres lange historie, erfaring og en felles visjon om å levere førsteklasses tjenester til byggebransjen, vil Eltrode AS og Provstrømspesialisten AS fortsette å sette standarden for utvikling og implementering av utslippsfrie varmepumper innen bygg og anlegg.

 

«Sammen bringer vi energieffektive og miljøvennlige løsninger til byggeplasser på Østlandet», avslutter Freddie Hauge og Knut Arnestad.