Over 10 år i bransjen

Velger du oss får du hjelp og oppfølging hele veien – fra planlegging, prosjektering, service, opp- og nedrigg.

Provstrømspesialisten har sitt utspring fra Aksjeselskapet Elektro Gruppen, som etter utførelse og gjennomføring av flere vellykkede byggestrømsprosjekter – deriblant Holmenkollen, Midstubakken og nye Østfold Sentralsykehus – valgte å spesialisere seg på byggestrøm. Provstrømspesialisten ble derfor etablert i 2012 som en totalutleieleverandør på alt som måtte ligge under provisorisk byggestrøm.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå ditt behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer din byggeplass. God dialog og tips til løsninger for trygge provisoriske installasjoner bygger tillit, og du kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi er sertifisert installatør, har sentral godkjenning, er Miljøfyrtårn-sertifisert, sertifisert for termografering, og har også godkjenning for el-kontroll næring.

Vi setter folka våre først

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Ledige stillinger finner du her.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.